Kaçırılan işadamı tuvaletten attığı yardım mesajıyla kurtuldu

Antalya'da, eski DYP İlçe Başkanı olan işadamı Ertan Camgöz, tefeciye olan borcunu ödemediği gerekçesiyle iki kişi tarafından kaçırıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Haziran 2013 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaçırılan işadamı tuvaletten attığı yardım mesajıyla kurtuldu

Antalya'da, eski DYP İlçe Başkanı olan işadamı Ertan Camgöz, tefeciye olan borcunu ödemediği gerekçesiyle iki kişi tarafından kaçırıldı. Bir kafeteryanın tuvaletinden yakınlarına cep telefonundan yardım mesajı atan Camgöz, polis operasyonu ile kurtarıldı.

Olay dün akşam saat 19.00 sıralarında Fener Mahallesi, Fener Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir dönem DYP Muratpaşa İlçe Başkanlığı yapan 44 yaşındaki Ertan Camgöz, iddiaya göre 2 yıl önce aracı yoluyla tefeciden 30 bin lira aldı. Borcunu taksitler halinde ödeyen Camgöz, paranın kendilerine aracıdan ulaşmadığını belirten iki kişi tarafından kaçırıldı. Dövülerek otomobile bindirilen Camgöz, bir kafeteryaya götürüldü. Burada kendisini borçlu gösteren bir senet imzalanması istenen Ertan Camgöz, tuvalete gitmesi gerektiğini söyleyerek şüphelilerin yanından ayrıldı. Tuvalette emekli polis olan bir yakınına cep telefonu ile yardım mesajı atan Camgöz şüphelilerin yanına geri döndü. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis, plakası belirlenen aracı incelerken, kafeteryadan yanında iki kişiyle çıkmaya çalışan Camgöz, polislere şüphelileri işaret ederek yardım istedi. Bunun üzerine gözaltına alınan 36 yaşındaki T.S ve aynı yaştaki E.V polis merkezine götürüldü. Ertan Camgöz ise Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği'nde ifade verdi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber